In de media

SCHAFT! 

in 2018 bestaat PEK 15 jaar, om die rede is er een grote tentoonstelling georganiseerd in de oude ENKA fabriek in Ede. Behalve dat ik mee deed als beeldend kunstenaar was ik ook verantwoordelijk voor het ontwerp van de posters, flyers en de website.

schaft internet.jpg

Kunstfestival Ede

Gemeente Ede en het kunstfestival gebruikt foto's die ik in samenwerking met Annelies ter Horst gemaakt heb met het thema art&food als promotie materiaal voor het Kunstfestival van Oktober in de vorm van posters, spandoeken en op hun website.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

VOLT Magazine

Volt Magazine heeft een aantal Edese kunstenaars geinterviewd over hun kunst. In dit geval waren ze geinteresseerd in mijn ets/aquatint van de bloedsteen, die ik gemaakt heb ter ere van het 600 jarig bestaan van Huis Kernhem.

Expositie 3-LUIK en de kist van Van Gogh

Tenar van Kooten heeft bij alle geëxposeerd werken van Drie-luik toepasselijke liederen gezongen, zo mooi en indrukwekkend..... Stuk voor stuk juweeltjes..... Wat een prachtige combinatie van kunst en zang en humor.... want welke klassiek geschoolde zangeres heeft het lef om zich zelf te begeleiden met een speeldoos....

Expositie broer en zus

PEK-Academie

ArtEZ Hogeschool voor de kunsten heeft een eigen DBKV blog. Zij hebben een artikel geschreven over de PEK-Academie.

Klik hier om het artikel te lezen.

Expositie 10 x 10

Expositie Het feest der Herkenning